MF Koeriers

  • Home
  • Informatiepagina's
  • MF Koeriers

Zoekt u een betrouwbare, flexibele transporteur? Dan is MF Koeriers  uw juiste partner voor verzending van deur tot deur. U mag van ons meer verwachten dan een snelle levering, onze koeriers zullen uw zending met de grootste zorg behandelen. Wij bieden maatwerk in transport, denken met u mee en zoeken altijd de snelste en voordeligste oplossing voor uw zending. Onze chauffeurs zijn ervaren, professioneel en beschikken over een bewijs van goed gedrag.

Wij vervoeren uw zending snel, vakkundig en met zorg naar elke plaats in Nederland en de rest van Europa. Of het nou gaat om vracht, onderdelen, een pakketje of een document, wij zijn u graag van dienst. Heeft u een onverwachtse zending die zo snel mogelijk afgeleverd moet worden? MF Koeriers  24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor sneltransport. Binnen 30 minuten staat onze koerier bij u voor de deur om uw zending op te halen en persoonlijk af te leveren op het gewenste adres. Als uw zending is afgeleverd ontvangt u van ons een bericht met het tijdstip van aflevering en de naam van de ontvanger.

MF Koeriers biedt verschillende diensten aan. Naast sneltransport verzorgen wij ook koeriersdiensten, koeltransport, contractvervoer, internationaal transport en nachttransport. Snelheid, kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze speerpunten.

Voor informatie kunt u mailen naar info@mfcarservice.nl of bel 010-8991391

Share our website